-
















02/28/14 Schedule update!      
Qualifiers Postponed to tomorrow. New schedule below.          

February 28th Friday, 2014
Registration 8am-12am

March 1st Saturday, 2014
Registration 8am-12am

11:30am-12:15pm Heat #1 45min jam
12:15pm-12:45pm Heat #2 practice
1:00pm-1:45pm Heat #2 45min jam
2:15pm-2:30pm Finals Practice
2:30pm-3:00pm Finals 30min jam
3:30pm Awards
15 advance to Pro Comp on Saturday March 1st.


Saturday Night:
Red Bull After Party at AV bar. Starts at 9:00pm

March 2nd Sunday, 2014
Registration 8am-12pm
Practice 8am-11:30am 
Riders Meeting 11:30am
Live Stream 11:45-4:00pm

11:30am-12:00pm Live Stream Starts
12:00pm-12:30pm Heat #1. 30min jam
12:30pm-1:15pm Heat #1 Recap and Interviews
1:00pm-1:15pm Heat #2 Practice
1:15pm-1:45pm Heat #2. 30min jam
1:45pm-2:30pm Heat #2 Recap and Interviews
2:15pm-2:30pm Finals Practice
2:30-3:00pm Finals 30min jam
3:00pm-3:30pm Finals Recap and Interviews
3:30pm Awards